مردم با وجود صنايع‌دستي به قله ترقي مي‌رسند

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، نيکنام در ديدار با تهمينه دانيالي تصريح کرد:‌ نهادينه کردن جايگاه صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در ميان خانواده‌ها بخش مهمي از مشکلات اقتصادي را کاهش مي‌دهد.
وي با اشاره به اينکه اگر اعضاي خانواده بدانند که با صرف کمترين هزينه‌ها مي‌توانند توليد شغل کنند، نتايج مثبتي حاصل مي‌شود، اظهار داشت:‌ خانواده‌ها با صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي مي‌توانند به قله ترقي برسند.
اين نماينده مجلس تصريح کرد:‌ تاريخ ثابت کرده که دستگاه‌هايي که هنرمندان را به حال خود رها کنند متضرر مي‌شوند و مردم از آن‌ها فاصله مي‌گيرند.
نماينده تنکابن در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: مردم منطقه تنکابن به شدت بي بضاعت‌اند و اين در حالي است که راه‌هاي استفاده از امکانات بالقوه را نيز نمي ‌شناسند.
نيکنام با بيان اينکه مديريت صحيح ايجاب مي‌کند که احساس به بن بست رسيدن در ميان مردم مناطق محروم کاهش يابد، گفت: به نظر مي‌رسد بايد نيرويي به اين مردم تزريق شود که فرصت‌هاي خود را بشناسند و تهديدهاي خود را به فرصت و امتياز تبديل کنند.
وي اضافه کرد:‌ منطقه تنکابن از پديده‌هاي ويژه‌اي برخوردار است که اگر متوليان امر روش صحيح استفاده از آن را به مردم نياموزند اين امکانات به زودي از ميان مي‌رود.
نماينده مردم تنکابن با تأکيد بر فعاليت فصلي مردم اين منطقه در کشاورزي گفت: ‌410 هزار زمين زير کشت در استان مازندران وجود دارد که نهايت بهره برداري از آن تنها 3 ماه است و 9 ماه ديگر استفاده‌اي از آن نمي‌شود.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار دشت:‌ در حال حاضر نياز اين منطقه ايجاد يک واحد نمونه صنايع‌دستي با همکاري معاونت هنرهاي سنتي کشور است تا زمينه حضور بيش از پيش گردشگران فراهم شود.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 138808013